Reumplere Cartuse

Asigurare RCA Online

Email Imprimare PDF
Comanda asigurarea RCA din fata calculatorului in 2 minute, introduci datele masinii si datele personale sau ale firmei si vezi imediat costul asigurarii RCA, mai mult ai posibilitatea sa compari preturile la 9 societati de asigurare in timp real si sa o alegi pe cea care ti se potriveste cel mai bine.
Asigurarea ajunge la tine in 24 de ore prin curier rapid fara nici un cost suplimentar, plata se poate face cu cardul sau direct agentului care iti aduce asigurarea.
Apasa AICI pentru a accesa aplicati online de Asigurari RCA.

Cum pot comanda?
Pentru a comanda o polita de asigurare RCA pe eMAG.ro, este necesar sa parcurgeti urmatorii pasi. Completarea datelor se face in conditii de siguranta maxima, pagina fiind protejata folosind protocolul https.
1. Intrati pe calculatorul de pe site si introduceti datele personale ale masinii dumneavoastra. Fiecare camp ce trebuie completat va ofera si instructiuni detalitate de completare. Trebuie completate toate campurile pentru inregistrarea Asigurarii RCA.
2. Dupa ce completati toate campurile si apasati butonul “Afiseaza oferte”, va vor fi afisate in mod automat preturile pentru 6 si 12 luni de la toate firmele de asigurare. Preturile afisate sunt cele finale – nu sunt percepute taxe suplimentare.
3. Puteti alege oferta de asigurare dorita, adaugand-o in cos ca pe orice alt produs comandat pe www.emag.ro. Puteti adauga in aceeasi comanda si alte produse de pe eMAG.ro.

Cum pot plati?
Asigurarile RCA comandate pe www.emag.ro pot fi platite prin urmatoarele metode: ramburs, card online, OP. La vanzare nu se emit facturi si chitante, polita in sine este si document de plata.
Polita devine activa dupa achitarea si contabilizarea platii in contul Netrisk Broker de Asigurare S.R.L.
Apasa AICI pentru a accesa aplicati online de Asigurari RCA.
Ultima actualizare ( Miercuri, 21 Decembrie 2011 16:32 )  

Cautare

Marturii clienti

left direction
Am cumparat cerneala universala la sfatul unui destept vanzator din Auchan Titan si mi-am reumplut toate cele 4 cartuse HP 364. Rezultatul a fost un d...
right direction
Viziteaza magazinul Totul pentru imprimanta ta. pe ShopMania
You are here:

Produsele noastre