Reumplere Cartuse

Concurs - Imprimanta Laser Xerox Phaser 3140

Email Imprimare PDF
Castiga o imprimanta Xerox Phaser 3140 (click aici pentru detalii tehnice)


Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe pagina noastra de facebook si sa ne spuneti ce model de imprimanta folositi, daca nu aveti inca o imprimanta spuneti-ne ce imprimanta a-ti dori sa achizitiona-ti in viitorul apropiat.


Apasa aici pentru a intra pe pagina noastra de FaceBook


Concursul se desfasoara in perioada 23-01-2012 - 29-02.2012.

Castigatorul va fi desemnat astfel:
Fiecare utilizator va primii un nr de ordine de la 1 la numarul maxim de utilizatorii inscrisi in concurs. Castigatorul va fi ales cu ajutorul random.org prin generarea unui numar unic de la 1 la numarul maxim de utilizatorii inscrisi.
(Ex. se vor inscrie 100 de participanti, fiecare din acesti participanti va primii un nr de ordine de la 1 la 100 in functie de data la care sa inscris, daca aplicatia random.org va alege nr. 58, participantul inscris in concurs cu nr 58 este castigatorul Imprimantei.
Casigatorii vor fi anuntati pe pagina noastra de facebook in data de 29.02.2012 la ora 23:00., castigatorul are obligatia sa ne contacteze in termen de 3 zile pentru revendicarea premiului.
Casigatorul va primii gratuit imprimanta Xerox Phaser 3140 prin Curier Rapid (FanCourier) daca se afla in aria de acoperire a curierului, daca acesta nu se afla in aria de acoperirea a curierului livrarea se va face la cel mai apropiat sediul Fancourier de unde castigatorul va putea rridica gratuit imprimanta. Daca castigatorul este din Bucuresti poate ridica imprimanta de la sediul nostru.


Pentru detaliile tehnice ale Imprimantei Xerox Phaser 3140 va rugam apasa-ti aici.

Ultima actualizare ( Duminică, 22 Ianuarie 2012 18:40 )  

Cautare

Marturii clienti

left direction
Am cumparat cerneala universala la sfatul unui destept vanzator din Auchan Titan si mi-am reumplut toate cele 4 cartuse HP 364. Rezultatul a fost un d...
right direction
Viziteaza magazinul Totul pentru imprimanta ta. pe ShopMania
You are here:

Produsele noastre